Doe mee met de afscheidstoer van burgemeester Elly Blanksma

Woensdag 28 augustus 2024

Op zondag 27 oktober krijgt vertrekkend burgemeester Elly Blanksma een afscheidstoer door Helmond. De gemeente nodigt alle inwoners, stichtingen, verenigingen, bedrijven en scholen uit om hieraan mee te doen. Iedereen krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan haar afscheid.

Wie een mooi idee heeft voor een optreden tijdens de afscheidstoer kan dat aanmelden vóór 8 september via afscheidburgemeester@helmond.nl. Denk bijvoorbeeld aan een dans, lied, muziekstuk, gedicht, rap of iets anders origineels. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om op zijn eigen manier afscheid te nemen van onze burgemeester. Samen zorgen we zo voor een onvergetelijk afscheid voor onze burgemeester!

Burgemeester Elly Blanksma stopt per 1 november na twaalf jaar als burgemeester van Helmond

Zij wordt opgevolgd door de nieuwe burgemeester Sjoerd Potters. Op zondag 27 oktober zwaaien we Elly Blanksma uit met een dag vol ontmoetingen en optredens van mensen uit de stad tijdens een stadstoer. Iedereen is hierbij van harte welkom. Meer informatie over de precieze invulling volgt. Houd onze website daarvoor in de gaten.

Uw Reactie
Uw Reactie