Vrijwilligerspenning voor vrijwilligers werkgroep jeugd Mierlo-Hout

Donderdag 11 juli 2024

Op donderdagmiddag 11 juli 2024 ontvingen twee vrijwilligers van de werkgroep Jeugd in Mierlo-Hout de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. De penningen werden uitgereikt door wethouder Thomas Tuerlings bij de afsluiting van  50 jaar Kindervakantieweek in Mierlo-Hout.

De werkgroep Jeugd in Mierlo-Hout organiseert dit jaar voor het 50ste jaar de Kindervakantieweek voor alle basisschoolkinderen uit Mierlo-Hout.

Bij de afsluiting daarvan op donderdag 11 juli zijn twee zeer betrokken vrijwilligers in het zonnetje gezet. Zij hebben gedurende vele jaren een grote bijdrage geleverd aan de organisatie van dit evenement.

Dhr. John van de Vossenberg is vanaf 1984 actief bij de werkgroep en vanaf 1986 bestuurslid en voorzitter van de werkgroep. Naast de organisatie van de Kindervakantieweek organiseert deze werkgroep ook diverse andere evenementen zoals de playbackshow, de kinderkleding- en speelgoedbeurs, de Elfbruggentocht en Sinterklaasactiviteiten voor de Ondernemersvereniging. Ook ondersteunen zij andere verenigingen bij de organisatie van hun activiteiten. Dhr. van de Vossenberg neemt nu, na een inzet van 40 jaar, afscheid van de werkgroep.

Ook dhr. Jan Pieter Sanders neemt na deze jubileumeditie afscheid van de werkgroep. Hij is vanaf 1994 actief betrokken bij de werkgroep. Eerst als leider van een groep kinderen tijdens de kindervakantieweek, daarna als materiaalman.Hij was actief bij alle door de werkgroep georganiseerde activiteiten in de afgelopen 30 jaar. Naast zijn inzet voor de werkgroep is Jan Pieter ook actief bij de jeugddisco in Mierlo-hout.

Uw Reactie
Uw Reactie