Afscheid burgemeester Elly Blanksma – van den Heuvel

Maandag 21 oktober 2024

Burgemeester Elly Blanksma - van den Heuvel stopt per 1 november na 12 jaar als burgemeester van Helmond. U kunt op meerdere momenten afscheid van haar nemen. Op zondag 27 oktober is er een afscheidsconcert in de Sint Lambertuskerk in Helmond. Donderdag 31 oktober neemt de burgemeester officieel afscheid tijdens een raadsvergadering. Na afloop is er een borrel, waar u nog persoonlijk afscheid kan nemen.

Afscheidsconcert in Lambertuskerk

Zondag 27 oktober vindt er een concert plaats in de Lambertuskerk ter ere van het afscheid van burgemeester Elly Blanksma - van den Heuvel. Het concert start om 16.00 uur en wordt uitgevoerd door verschillende muziekgezelschappen uit Helmond.

Wilt u hier ook bij aanwezig zijn?

Aanmelden kan via afscheidburgemeester@helmond.nl. Het concert vindt plaats na afloop van de stadstoer, waarbij de burgemeester langs verschillende inwoners en verenigingen gaat om afscheid te nemen.

Bijzondere raadsvergadering

Donderdag 31 oktober 2024 neemt de gemeenteraad officieel afscheid van burgemeester Elly Blanksma - van den Heuvel. Dit gebeurt tijdens een bijzondere raadsvergadering in het Huis voor de Stad. De raadsvergadering begint om 19.30 uur. Voor iedereen die graag deze bijzondere bijeenkomst wil volgen, is het mogelijk om de vergadering via grote schermen bij te wonen in het atrium van het Huis voor de Stad. De vergadering is ook digitaal te volgen.

Wilt u persoonlijk afscheid van Elly Blanksma-van den Heuvel komen nemen?

Dan is er na afloop van de bijzondere raadsvergadering een borrel om samen te proosten. Om rekening te houden met het aantal gasten, vragen we u hiervoor aan te melden via het aanmeldformulier voor de afscheidsreceptie.

Uw Reactie
Uw Reactie