Huldiging Paralympische kampioenen Niels Vink en Demi Haerkens

Dinsdag 10 september 2024

Met grote trots kondigen we aan dat onze Paralympische kampioenen, rolstoeltennisser Niels Vink en dressuuramazone Demi Haerkens op zondag 15 september gehuldigd worden in het Huis voor de Stad. Deze feestelijke huldiging vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur en is toegankelijk voor iedereen die betrokken is en deze twee buitengewone sporters wil komen feliciteren.

Gouden medailles 

Niels Vink uit Helmond heeft tijdens de Paralympische Spelen maar liefst twee gouden medailles in het rolstoeltennis gewonnen. Hij won de dubbelfinale én de singlefinale, een prestatie die zijn doorzettingsvermogen en ongekende talent onderstreept. Demi Haerkens, eveneens uit Helmond, schitterde met haar paard Daula. Het was fantastisch om te zien hoe Demi en Daula in perfecte harmonie samenwerkten. Daarmee behaalde Demi drie medailles; twee gouden en één zilveren. Dankzij haar grote talent in de paardensport zet zij niet alleen zichzelf, maar ook onze stad op de kaart.

Grote inspiratie voor velen

Door hun toewijding, veerkracht en vastberadenheid zijn Niels en Demi gekomen tot deze geweldige prestaties. Twee prachtige voorbeelden van wat je kunt bereiken met hard werk en doorzettingsvermogen, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen. De gemeente Helmond is trots op deze kampioenen, die onze stad op zo'n positieve manier vertegenwoordigen. We nodigen iedereen van harte uit om bij de huldiging ter ere van Niels en Demi aanwezig te zijn.

Programma huldiging:

  • Datum: zondag 15 september
  • Tijd: 18.00 uur - 20.00 uur
  • Officieel huldigingsmoment: 18.30 uur
  • Locatie: Huis voor de Stad, Helmond

Wij hopen u allen te verwelkomen op deze feestelijke bijeenkomst. Samen maken we er een mooie avond van.

Uw Reactie
Uw Reactie