Meld u aan voor de Centrum2030 wandeling

Maandag 23 september 2024

In het centrum wordt nu en de komende jaren veel gewerkt om te komen tot een aantrekkelijk centrum. We proberen u mee te nemen in alle plannen, maar we kunnen ons voorstellen dat plannen en projecten in tekst en op kaartjes nog niet helemaal tot de verbeelding spreken. Daarom organiseren we zaterdagochtend 5 oktober een Centrum 2030 wandeling.

Wat gaan we doen?

We starten bij de watertoren en lopen dan een rondje door het centrum. Programmamanager Centrum Joost van der Geest vertelt u over alle plannen, Placemaker Kim Lembrechts over wat ze onderneemt om het centrum nog levendiger te maken. De wandeling duurt ongeveer een uur en we zorgen voor wat drinken en een snack voor onderweg.  

De wandeling vindt in 2 rondes plaats. De eerste start om 10.00 uur en de tweede om 11.00 uur. We starten bij de Watertoren. Er kunnen maximaal 30 personen per ronde mee.  

Aanmelden?

Schrijf u in voor de Centrum2030 wandeling. Inschrijven kan tot 1 oktober.

Bent u moeilijk ter been?  

De paden zijn goed bereikbaar voor scootmobiel of rolstoel. Wel komen we langs 1 of 2 projecten waarbij we de mogelijkheid bieden het terrein op te gaan. Dit zal met een hulpmiddel niet altijd kunnen helaas. 

Uw Reactie
Uw Reactie