Duurzame ondernemers; meld u aan voor de Groene Pluim!

Woensdag 3 juli 2024

Helmond heeft tientallen MKB-ers en grotere bedrijven die dagelijks werk maken van duurzaamheid. Zij verdienen het om extra erkenning en waardering te krijgen. Daarom roepen wij duurzame ondernemers op om zich aan te melden voor de Groene Pluim.

De Groene Pluim is een blijk van erkenning en waardering voor ondernemers die duurzaam ondernemen. Stichting De Groene Pluim wil met dit landelijke initiatief ondernemers stimuleren om op een positieve manier bij te dragen aan het klimaat. Bent u ook duurzaam verantwoord bezig? Dan kunt u in aanmerking komen voor De Groene Pluim. Dat kost niets. Het levert u inspiratie en positieve publiciteit op.

Inspireer elkaar!

Veel ondernemers zijn actief bezig met duurzaamheid en dragen op een positieve manier bij aan het klimaat. Ondernemers die klimaatverandering aanpakken, moeite doen voor duurzame consumptie en eerlijk werk verdienen De Groene Pluim. Vaak hebben zij dat zelf niet door of vinden het zo vanzelfsprekend dat ze het niet doorvertellen. Juist door te delen wat u doet, worden anderen op duurzame ideeën gebracht. Door De Groene Pluim ontstaat een netwerk van bedrijven die elkaar inspireren.

Pero Swinkels (REGBAT, een van De Pluimhouders van 2023): "Toen ik van De Groene Pluim hoorde, dacht ik, dit doen wij al jaren en heb ons daarom aangemeld. Je kunt een voorbeeld zijn voor andere bedrijven. Daarnaast biedt het kansen om landelijk samen te werken met andere ondernemers met dezelfde visie."

Aanmelden

Ondernemers in Helmond kunnen zich aanmelden tot en met 30 augustus 2024. Een jury bekijkt in hoeverre de inzendingen bijdragen aan een aantal Sustainable Development Goals (SDG’s). Er wordt één winnaar uitgekozen. De uitreiking van De Groene Pluim vindt plaats tijdens de Nationale Klimaatweek (11 tot en met 17 november 2024).

Uw Reactie
Uw Reactie