Juni

  • Resultaten onderzoek slavernijverleden van Helmond gepresenteerd

    vrijdag 28 juni 2024
    Vrijdagavond 28 juni is het onderzoek “Helmond en zijn slavernijverleden” gepresenteerd. Een verkennend onderzoek naar de rol van de bestuurders van Helmond. Uit het onderzoek komt onder andere naar voren dat de stad volop profiteerde van de koloniale economie, gebaseerd op slavenhandel. Het stadsbestuur had daarin een faciliterende rol. Het onderzoeksrapport werd aangeboden aan de onze burgemeester Elly Blanksma.

  • Inzameling voor deelkasten: deelt u mee?

    dinsdag 25 juni 2024
    Op donderdag 27 juni om 09.30 uur start wethouder Dortmans een inzameling voor deelkasten in Helmond. De inzameling vindt plaats in het Huis voor de Stad van 27 juni tot en met 3 juli. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

  • Wijkspreekuur met de wethouder

    maandag 24 juni 2024
    Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Bezoek dan het wijkspreekuur om hierover te praten met de wethouder. De wijkwethouder luistert graag naar uw verhaal en dat van andere wijkbewoners. Neem gerust een familielid, vriend of vriendin mee.

  • Informatiepagina donderdag 20 juni

    donderdag 20 juni 2024
    Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 20 juni.

  • College Helmond maakt de balans op

    donderdag 13 juni 2024
    We zitten op de helft van de bestuursperiode van dit college van Burgemeester en Wethouders. Om u mee te nemen in wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd, is er een Tussenstand van het Ambitieakkoord gemaakt. Wat staat daarin? In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Uw Reactie
Uw Reactie